Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pensiunea 7
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de cazare
90 lei
Brand
***
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pensiuni - Cluj Napoca / Pensiunea 7 Cluj este cotata printre cele mai bune pensiuni din Cluj Napoca din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Aceste conditii pot fi oferite datorita dorintei personalului si proprietarilor Pensiunii 7 din Cluj / Pensiuni - Cluj Napoca de a oferi clientilor cele mai bune servicii la preturi rezonabile.

Pensiuni - Cluj Napoca /Pensiunea 7 Cluj, dispune de 14 camere cochete, amenajate cu bun gust, curate, dotate cu televizor, tv cablu - rcs/gsp, internet cablu si wireles, termostate pentru reglarea individuala a temperaturii in camera, bai curate si moderne. Restaurantul Pensiunii 7 Cluj /Pensiuni - Cluj Napoca este primitor, curat, decorat in stil austriac. Salonul pentru servirea micului dejun este deasemenea primitor, curat, decorat cu o multime de flori naturale.

Pensiuni - Cluj Napoca /Pensiunea 7 Cluj, dispune si de o terasa exterioara, unde se poate servi micul dejun sau masa. Terasa Pensiuni - Cluj Napoca /Pensiunea 7 Cluj este amenajata cu piatra naturala, bazin cu pesti si decoratiuni florale.

Pensiuni - Cluj Napoca /Pensiunea 7 Cluj, pune la dispozitia clientilor sai 26 de locuri de parcare amenajate in curtea interioara.

Pensiuni - Cluj Napoca /Pensiunea 7 Cluj va asteapta cu drag, fie ca sunteti in calatorie de afaceri, in vacanta, in cantonament sau doar in trecere prin orasul nostru .

Intregul colectiv al Pensiunii 7 din Cluj / Pensiuni - Cluj Napoca va sta la dispozitia d-voastra, astfel incat serviciile si conditiile pe care le oferim sa va multumeasca deplin si sa va determine sa reveniti cu placere la noi sau sa recomandati cu caldura: Pensiunea 7 din Cluj / Pensiuni - Cluj-Napoca.
Din Gura in Gura